Print Friendly, PDF & Email

To nye evaluerende prøver til kategori B

Så er der opdateret med to nye evaluerende prøver, lige til at tage i brug. Prøv dem som interaktiv eller via emne og delmål, hvor de indgår i udvalget. Kan også tilgåes via “Byg dine egne prøver” og dermed blandes som du ønsker.

Den email ud, som eleven modtager

Alle der oprettes i Drive4you, modtager denne e-mail. Den er enkel og let at gå til. Ser man på indholdet er der meget få linjer tekst og to blå tekster, som man skal forholde sig til.
BEMÆRK!! at der står “Dette link udløber om få dage” lige efter “Klik her for at bekræfte”. Det vil sige, at man skal gøre det der står i e-mailen inden 5 dage. Her efter lukker linket, for at beskytte vores brugere.

1. Klik her for at bekræfte
2. Indtast en ønsket kode og gentag denne i næste felt og klik “Opret
3. Log ind med din e-mail og den kode du lige selv har oprettet.

Den nederste blå tekst “SE VEJLEDNINGSVIDEO“, viser alle step, fra modtagelse af e-mail, til man er logget ind.

Hvordan får jeg mest ud af teoriprøverne?

Når en elev logger ind, mødes denne af en Velkomst besked. Her er det anbefalingsværdigt, at man ser den korte og meget informative video. På den måde vil man opleve at alle prøver kører som de skal.

Egne prøver med ny funktion

Har du oprettet egne prøver, hvilket du så har opdaget at er enkelt og let, så kan du nu afvikle disse som interaktive prøver. En interaktiv prøve giver mange fordele, da man kan se hvad eleven har svaret og din prøver samler data over tid, så du kan få feedback på dit arbejde.

Mere er på vej!

I den nærmeste fremtid, vil vi opdatere med flere nye funktioner, nye bøger og meget mere, så hold øje med nyhedsbrevet, det betaler sig.

Rigtig god sommer
Hilsen dit Drive4you team