Print Friendly, PDF & Email

LEKTIONSPLAN TIL ALLE KATEGORIER

– er opdateret og klar til gratis download

Alle lektionplaner, som du finder i Drive4you under menupunktet “Ekstra”
er nu opdaterede med 7.21 Kørsel ved letbane.

Lektionplanen til BE har fået en ekstra “make over”. Den kan nu udskrives
på blot en A4 side, når man udskriver dobbeltsidet.

EKSPERIMENT
Flere undervisere har igennem tiden spurgt, om DING lyden ved billedeskift i prøver kan erstattes af en stemme der siger “Billede 1” osv.

Vi er altid nød til at tænke på dem der ikke har den hurtige Internet forbindelse, så det har vi ikke kunne imødekomme. MEN… nu er DING erstatet af “Nyt billede”

Denne prøver vi at køre med og regulerer, efter de tilbagemeldinger som vi modtager.

ELEVERNES PRØVER
Vi har for igen at imødekomme lave internethastigheder, gamle mobiler og andre som ikke har opdateret browsere, reduceret kraftigt i hvad et prøve billede og lyd fylder. Det skulle gerne give et løft, men kan nok ikke løse alles problemer.
HUSK! at ældre (3-5 år) mobiler ikke altid er opdateret. Brug gerne Google Chrome eller Firefox på mobilen og IKKE den browser der følger med som standard. På Android “Internet” og på iPhones “Safari”.

HJÆLP / KOM GODT IGANG
Mange har spørgsmål og de er altid velkomne. Dog vil du som underviser kunne hjælpe dine elever, meget enkelt. Når en elev er logget ind, har de et menupunkt “Hjælp”. Her findes en let og enkel forklaring, på næsten alle de spørgsmål, som en elev stiller. Der er enda på selve “Login siden” en hvid knap “Quick support”, som kan hjælpe elever før de er logget ind. Du kan blot henvise til denne hjælpefunktion og de fleste vil kunne løse deres problen let, hurtigt og enkelt.

Det samme er gældende for undervisere, som i menuen kan finde “Kom godt i gang”. Her er der let adgang til de mest gengse spørgsmål og svar.

Rigtig god sommer til jer alle
Hilsen dit Drive4you team