Til køreskoler2018-07-31T11:28:21+00:00

UNDERVISNING
Udviklet i samarbejde med Dansk Kørelærer-Union

BESTIL 30 DAGES DEMO

Demoen er uden nogen form for binding,
så du trygt kan prøve før du køber.

Venligst oplys om du er medlem af Dansk Kørelærer-Union

    

Responsivt design

Fra 249,-
Pr. mdr. eksl. moms

Din køreskole kan få adgang til:

– Undervisning i kategori A, B, B/E og T/M
– Evaluerendeprøver til kategori A, B, B/E og T/M
– Kontrol prøver til kategori A og B
– Automatisk elevregistrering*
– Online teoriprøver til elever
– Elev og hold administration med statistik
– Elevlicenser til online teoriprøver
– Design som tilpasser sig alle skærme
– 18 teoriprøver til personbil
– 10 engelske teoriprøver til personbil
– 8 teoriprøver til motorcykel
– Film til undervisning og teoriprøver

-og vigtigst, et system der er opdateret hele tiden.

Vi giver gerne en demonstration, enten over
internettet eller ved et besøg i din køreskole.

Kontakt os for yderlig information.

*Automatisk elevregistrering
Du kan lade eleverne oprette sig selv,
blot ved at du tilfører en knap til din
køreskoles hjemmeside.
Mere info findes i Drive4you eller kontakt os på 70 26 24 44

Hvad er Drive4you?

Drive4you er et undervisning og teoriprøve system, lige til at bruge med det samme. Ønsker du på sigt, at bruge eget materiale som billeder, film og tekst, er der fuld mulighed for dette.

Systemet er udviklet i samarbejde med Dansk Kørelærer-Union. Programmet er til undervisning i teorilokalet med mulighed for, at undervise i kategorierne  A, B, B/E og T/M. Undervisningen foregår via to skærme, en til underviser og en til eleven.

Til undervisningen er der tilknyttet to prøveformer, en evaluerende- og en kontrol prøve. Til de evaluerende prøver er der 10 prøver med 25 spørgsmål, til kontrol prøverne er der 18 prøver, med varierende antal spørgsmål. Prøverne kan af underviser stoppes efter et antal spørgsmål, hvis tiden er knap, eller man kan sætte prøven på pause, hvis noget akut opstår og fortsætte efterfølgende. Ønsker man at afvikle en prøve manuelt er dette muligt. Denne funktion er påtænkt til tolke eller hvis en elev skal have en mere uddybende gennemgang.

Ud over prøverne, er der en lang række undervisnings film. Til kategori B mere end 100 og til kategori A mere end 50. Filmene er inddelt i emner som “Bilens indretning, udstyr og dokumenter” og “Manøvrer på vej”, med herunder tilhørende emner. De samme film kan eleverne, ud over i teorilokalet, se via deres online teori adgang.

Hvad er online teori?

Online teori er til dine elever. Med denne adgang, kan elverne øve sig hjemme på et stort udvalg af prøver, teorifilm og læse i e-teoribogen. Alt er understøtet af en personlig statistik, så eleven kan følge med i sin fremgang. Denne statistik er også indbygget i køreskolens oversigt, over eleverne. Så kan du se om eleverne bruger prøverne, hvor de har svaret ret og forkert og om de har set teorifil og læst i bogen. På den måde kan du yde dine elever en god hjælp og sætte ind lige der, hvor den enkelte har brug for hjælp.

Underviser skærmUnderviserens skærm indeholder det aktuelle billede og vejledende tekst. Det er også muligt, at navigere i mellem alle undervisnings billeder, let og enkelt.

ElevskærmElevskærmen viser det aktuelle billede. Der er indikation på billedet, af højre og venstre samt billednummer.

Online teori er til køreskolens elever. Her kan de træne traditionelle og digitale prøver, samt se et stort udbud af undervisnings film. Eleven har via køreskolen, adgang i 4 måneder.

HVAD SIGER ANDRE BRUGERE?

down-town

“Efter at vi er begyndt at bruge Drive4you.dk har vi et undervisnings program og prøver som som altid er “up to date”. Nemt at arbejde med.!”

Køreskolen Down Town, Esbjerg

BO Drive

Simpelthen det bedste der er på markedet. Teoriprøver, evaluerende, kontrolprøver og teorifilm, det ”kører” bare. De består uden ekstra teoriundervisning,

Jeg er bare så glad 😉

Køreskolen Bodrive, Ebberup

D-K Trafik

I Drive4you har jeg et godt komplet undervisningssystem som er opbygget efter undervisningsplanen. Derudover evaluerende prøver, kontrolprøver og onlineprøver til eleverne, på et højt fagligt niveau. Alt i alt et super godt arbejdsredskab.

Køreskolen D-K Trafik, Albertslund