HJÆLP
Her finder du hjælp til brug af siden

HER FINDER DU SVAR PÅ DET MESTE

At afvikle prøver er ikke det samme som at se en video på YouTube eller surfe rundt på forskellige sider på nettet. Afvikling af prøver er langt mere kompliceret. Derfor er det vigtigt, at du gør dette, under de bedste forudsætninger.

  1. Vigtigst er din internethastighed og om den forbindelse du har er god. Længere nede på siden kan du tage en hastighedstest. Start med at konstatere om du har 20 Mbps i download eller mere. Har du under 20 Mbps kan du opleve at det driller. HUSK! At du har en forbindelse som f.eks. er en 100/100 Mbps er ikke det samme som at du så har det via WiFi, derfor mål lige din hastighed. Se evt. denne vide fra YouSee om WiFi.
  2. Bruger du en computer og ønsker at prøverne afvikles automatisk, skal du indstille din browser til dette. Alle browsere som Safari, Google Chrome, Edge og Firefox, har som standard lukket mere eller mindre for dette. Nederst på siden finder du en guide til at aktivere dette. Indstilles det ikke, kan afviklingen af prøverne standse. BEMÆRK! Dette er en indstilling som producenterne har valgt at indføre, så du ikke besøger en hjemmeside, som så brager ud med f.eks. musik eller uden dit sammentykke afspiller diverse videoer. På YouTube skal du jo også klikke for at afspille.
  3. Bruger du smartphone eller tablet, er automatisk afspilning ikke muligt som standard. Her skal du selv klikke for afspilning.
  4. Husk at din enhed skal være opdateret og leve op til dagens standarder.

Der er to måder, at få adgang på.

1. Hvis du er privat kunde kan du selv har købt adgang via vores Shop

2. Er du elev i en køreskole, sender din kørelærer dig en email som du modtager i din indbakke. Det er vigtigt, at du gør det der står i emailen, inden for 6 dage efter modtagelse, ellers virker emailen ikke længere pga. sikkerhed.

I vores shop, kan der betales med Visa Dankort og Master Card, men ikke Dankort alene.

I den email du har modtaget fra din kørelærer, skal du klikke på den blå tekst “Klik her for at bekræfte”.

Nu åbner der et nyt vindue hvor du kan se, at din email er blevet bekræftet. På samme side ser du to tomme felter, i det øverste felt skriver du en kode du selv kan huske og gentager den kode, i det nederste felt.

Klik nu på knappen “Opret” og du kommer til log ind siden, hvor du skal skrive din email i det øverste felt og den kode du lige har oprettet, i det nederste felt.

Da vi tager din sikkerhed meget seriøst, udløber den mail du har modtaget fra din kørelærer efter 6 dage, efter modtagelse.

Er dette sket, virker linket til oprettelse ikke længere.

Kontakt din kørelærer og bed denne, at gensende emailen.

På log ind siden (https://undervisning.drive4you.dk/Account/Login) er der et blåt link “Glemt kodeord”, klik på dette og følg anvisningerne.

Så modtager du en ny email, hvormed du kan oprette en ny kode.

Ved betaling i vores Shop, fremkommer der efter indtastning af kortoplysninger, en to faktor sikkerheds godkendelse fra NETS.
Det er meget vigtigt, at du følger den instruks NETS sender og indtaster den kode NETS fremsender til din mobiltelefon, da det giver dig en god sikkerhed for, at der ikke er nogen som svindler med dit betalingskort.

Har du ikke en mobil som NETS kan sende til, kan du klikke på “Brug Nem Id” og benytte dit nøglekort.

I menuen er der en knap til at skifte sprog (Dansk og Engelsk).
DETTE GÆLDER KUN FOR KATEGORI B – PERSONBIL

MÅL DIN INTERNETHASTIGHED

Oplever du at en prøve stopper før tid, så tjek din internet hastighed.
Tag en internet hastighedstest og tjek at du har hastighed nok.
HUSK! Bruger du Wi-fi bliver hastigheden dårligere, jo længere væk du er fra routeren.

Drive4you virker optimalt, med en download hastighed på 20 Mbps. eller over. Er dit download lavere, bør du finde en bedre forbindelse.

hastighed

Browsere og lyd
Alle browsere bliver af deres udviklere opdateret, dette gælder også sikkerheden ved brug på nettet.
Derfor kan en browser ikke automatisk afspille lyd og video, medmindre dette er aktivt blevet tilladt af brugeren.

Det er vigtigt at man altid holder sin browser opdateret, dette sker ikke automatisk som mange tror.

google-chrome

Google Chrome.
Følg disse 7 trin. Klik på billedet for stor udgave.

firefox

Firefox

Følg disse 5 trin. Klik på billedet for stor udgave.

microsoft-edge

Edge

Følg disse 5 trin. Klik på billedet for stor udgave.

safari

Safari

Følg disse 4 trin. Klik på billedet for stor udgave.